Onze oplossing

Hoe je onze oplossing aan je bezoekers wilt aanbieden hangt af van enkele simpele zaken.

Hoe is je zaal opgedeeld? Werk je met genummerde zitplaatsen of met vrije zitplaatsen? Wij voegen uw zaal toe op basis van een schets of zaalplan. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om een zaalplan met tafels en stoelen op te stellen. Je betaalt een opzetkost per zaalplan. Heb je steeds hetzelfde zaalplan? Dan betaal je maar één keer de opzetkost en kan je dit hergebruiken voor toekomstige activiteiten.

Genummerde ziplaatsen

Wil je gebruik maken van genummerde zitplaatsen dan moet een zaalplan worden aangemaakt. Wij bieden een oplossing voor zalen met maximaal 250 plaatsen. Je kan verschillende ticket tarieven opnemen binnen één zaalplan (bv. VIP tarief en standaard tarief), alsook diverse zones (vb. Balkon, mindervaliden,...).

100 | Zaalplan tot 250 plaatsen

Vrije
zitplaatsen

Wil je gebruik maken van vrije zitplaats dan wordt er geen kost aangerekend om een zaalplan aan te maken voor uw evenement. Je kan in dat geval gebruik maken van "zones" voor een bepaald aantal personen. Ook in dit geval kan je bv. een VIP zone voorzien met beperkt aantal beschikbare tickets.

50 | Zaalplan met vrije zitplaats

Onze oplossing biedt de mogelijkheid om online betalingen te laten uitvoeren, maar je kan er ook voor kiezen dat klanten bovenop de online betalingsmogelijkheden ook gewoon kunnen betalen via overschrijving. Werk je met telefonische reservaties kan de ticketadmin ook bepalen dat betaling aan de kassa dient te gebeuren.

Online betalingen

 Binnenkort beschikbaar (op aanvraag)

Online betaling zorgt voor een geautomatiseerd verkoopproces. Per bestelling betaalt de klant een transactiekost. Deze wordt in rekening gebracht door Mollie, onze partner die de online betalingen regelt.

0,47€ | Bankcontact
0,30€ + 2,8% | Mastercard & Visa
0,30€ + 0.9% | KBC, ING of Belfius
0,30 per terugstorting*
* Transactiekost door jou gedragen enkel bij annulatie/terugbetaling van tickets.

Per ticket betaal jij een servicekost. Je kan deze uiteraard ook doorrekenen naar de klant door de ticketprijs te verhogen.

0,50 / ticket
0,35 / ticket (indien reclame op ticket)

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Manuele betaling

Bovenop de online betalingen kunnen tickets ook nog worden betaald via overschrijving of aan de kassa. Voor deze bestellingen gelden geen transactiekosten.

Per verkocht ticket betaal jij wel een servicekost.

0,50 / ticket
0,35 / ticket (indien reclame op ticket)

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Je ontvangt een week na de laatste voorstelling een factuur voor de servicekosten.

payments

Uw online ticketshop wordt beschikbaar gesteld op https://uwgezelschap.theaterticket.be of https://uwvereniging.kenatickets.be, gepersonaliseerd met je eigen logo.

Praktijkvoorbeeld