Over ons

KENAtickets/Theaterticket is een oplossing van de Belgische firma KENAsol, een klein bedrijf dat zich richt op het begeleiden van zelfstandigen en kleine ondernemingen op vlak van websites, digitalisering en grafische vormgeving.

KENAsol is ruim 10 jaar actief en heeft ondertussen een aanzienlijk klantenbestand, voornamelijk voor websites, maar eveneens voor netwerkondersteuning en Office365 beheer.

Onze medewerkers hebben ondertussen ook ruim 20 jaar ervaring binnen systeem -en netwerkbeheer en leidinggevende functies. Dit maakt van ons een betrouwbare aanspreekpartner met brede achtergrondkennis.

Als betrokken partij bij het lokale theatergezelschap werd duidelijk dat heel wat verenigingen een laagdrempelige oplossing voor ticketverkoop kunnen gebruiken. Nadat enkele jaren werd proef gedraaid met een eerste systeem, ontstond eind 2018 de idee om een breder platform aan te bieden. We voorzien dat het platform tijdens de zomer van 2019 live kan gaan, net op tijd voor het nieuwe theaterseizoen.

De bedoeling van het platform is om, tegen een zo laag mogelijke servicekost per ticket, online stoelenreservatie met online betaling aan te bieden aan bezoekers van voorstellingen. Wij richten ons hierbij op amateurtoneel of verenigingen/gezelschappen die spelen voor zalen onder de 250 betalenden. Organiseer je een eenmalig concert van je fanfare in een kerk en wens je online tickets te verkopen? Geen probleem!

Wij werken voor online betaling (beschikbaarheid op aanvraag) samen met het Mollie betaalplatform. Mollie accepteert de meest gebruikte betaalmethodes in België, zoals KBC, ING, Bankcontact, VISA,... Hiervoor betaalt de klant een transactiekost per bestelling.

payments